Hurtig indlæsning af billeder
Ind på lystavlen: Vi komprimerer din hjemmesides billeder og serverer dem lynhurtigt i et tilpasset format.
2019 M04 04
Name: square-feature-files.png. Credit: svift.net.

Automatisk skalering

Store, tunge billedfiler kan være en klods om benet på en overbelastet hjemmeside, der må slæbe sig afsted for at indlæse indholdet, inden vi mister tålmodigheden og klikker væk.
Det problem er løst én gang for alle med dynamisk optimering af billeder. Du kan lægge de tungeste filer op på din hjemmeside, og det gør ikke spor, for vores system står på spring for at lette byrden.
Vi nedbringer datamængden ved at lade billeder blive skaleret dynamisk til den enhed, som besøger hjemmesiden. Uanset hvor stort et billede, du uploader, vil svift.net automatisk tilpasse det en fornuftig visning. Billedet komprimeres ned, og hastigheden øges i indlæsningen.
Ja, det aflaster tålmodigheden, men også økonomien og miljøet, da processen er mindre energikrævende. Den bedre brugeroplevelse bliver ikke mindst mærkbar for dem med en svag netforbindelse.
Name: hero-banner-seo-module.png. Description: grafik som illustrerer den hastige indlæsning af hjemmesider. Credit: svift.net.
Kom søgemaskinerne i møde
Alle adfærdsstudier viser den samme tendens: Vi bliver generelt mere utålmodige i vores færden på nettet og deraf mindre tilbøjelige til at vente på sider, der indlæses langsomt.
For hjernen handler det om tilvænning og en forskel på hurtig og langsom, som måles i sekunder. For søgemaskinerne (web crawlerne) gøres forskellen derimod op i millisekunder, og så begynder marginalerne for alvor at tælle.
Det virkelig interessante aspekt ved den hurtige indlæsning handler ikke så meget om, hvor hurtigt en utålmodig besøgende kan blinke med øjnene, men om søgemaskineoptimering (SEO).
Når vi optimerer vores platforms ydeevne, gør vi det for at bringe vores brugere i stilling og give dem det bedst tænkelige udgangspunkt for en god placering på Google.
Stadig større fokus på mobilen
Google vægter altså hjemmesidens hastighed som en vigtig parameter. Men hvorfor egentlig det? Hvorfor skal langsomme hjemmesider straffes og rykke stadig længere ned på listen i søgeresultaterne?
Svaret er enkelt: Det skyldes en udvikling i vores forbrugsmønster, som leder mere og mere data over på mobiltelefonerne. De små håndholdte enheder agerer generelt langsommere end computeren på hjemmenetværket, og derfor må de have noget hjælp, når billederne skal serveres.
Søgemaskinerne følger jo bare kundernes behov, og når kunderne hellere vil gå på nettet med deres telefoner, ja så må hjemmesiderne oppe sig og komme i omdrejninger for at levere data hurtigere. Det er simpel logik i Googles verden.
Responsive hjemmesider
Smartphonens dominerende status som webportal understreges af Googles Mobile First Index, som bestemmer, at mobilversionen af en hjemmeside bruges til indeksering.
Se hvor mobilvenlig din hjemmeside er med denne test: A slow mobile site limits your business
Det betyder, at din hjemmeside må være responsive og optimeret til visninger på små mobile skærme, hvis den skal have en chance for at komme til tops i søgeresultaterne.
Med svift.net kan du let tilpasse din hjemmesides indhold til at stå skarpt på forskellige skærmtyper.

Flere nyheder

Forbind hjemmesiden med en shop
2020 M04 28
Det er nemt at koble en webshop til et site bygget med svift.net. Vi ser på, hvordan du kan komme i gang med at sælge produkter og ydelser via platformen. (...)
Hjemmesiden holder altid åbent
2020 M04 23
Har Corona-krisen lært os noget om digital tilstedeværelse, så er det, at hjemmesiden er den del af forretningen, som aldrig lukker ned. (...)
Fra knoglekølle til hjemmeside: Jagten på det perfekte redskab
2020 M03 26
At udvikle software er at fortsætte en jagt, der har stået på siden tidernes morgen. Vi er på sporet af det perfekte redskab til at bygge en hjemmeside med. (...)