Trinesegnitz.dk: Familierådgiverens hjemmeside
Mere end bare et online visitkort: Familierådgiver Trine Segnitz ønskede sig en hjemmeside, som afspejler hendes forretnings professionalisme og kvalitet.
2019 M06 04
Name: Trine Segnitz1.PNG. Description: Skærmbillede af forsiden på trinesegnitz.dk. Credit: trinesegnitz.dk.

Lavet med svift.net

Der er så uendelig mange måder at kommunikere på, og når vi henvender os til verden i ord og billeder med en hjemmeside, kommer vi ikke udenom at stille os selv nogle interessante spørgsmål, der handler om identitet: Hvem og hvad skal hjemmesiden repræsentere? Hvilke værdier skal den bygges på, og hvilke idealer skal den udtrykke?
Derfor er det altid spændende for os at se de svar, som brugere af svift.net når frem til. Hver gang nogen tager vores editor i anvendelse, bliver resultatet nyt og anderledes, og Trine Segnitz’ eksempel er ingen undtagelse. Vi tog på besøg hjemme hos hende i Kerteminde for at få indblik i, hvilke tanker en socialfaglig konsulent i familierådgivning har gjort sig om det at være repræsenteret på nettet.
Visuel identitet
Trine Segnitz driver som samværskonsulent og spædbarnsterapeut en alsidig forretning med udgangspunkt i professionel rådgivning. Hun er uddannet socialrådgiver og har i godt tyve år arbejdet med børn og unge og deres familier. Familiebehandlingen og forældrerådgivningen bliver suppleret med coaching i mindfulness og meditation - så der er mange facetter at belyse.
“Min hjemmeside skal afspejle den kvalitet, som jeg udfører i mit arbejde,” fortæller Trine Segnitz, mens vi klikker og scroller rundt i resultatet på skærmen: Et lyst og luftigt design med billeder, der signalerer nærhed og omsorg. Visuelt fremstår sitet overskueligt med sin enkle struktur. Og trods meget på hjerte er de velformulerede tekster så tilpas kortfattede, at man hurtigt får klar besked.
“Min hjemmeside skal afspejle den kvalitet, som jeg udfører i mit arbejde.”
- Trine Segnitz
“Jeg har brugt mit netværk og primært fået opgaver i samarbejde med kommunale institutioner. Nu skal min hjemmeside hjælpe til med, at private også kan få øje på min forretning. Det skal være muligt som privatperson at henvende sig til mig.”
Udtalelser fra borgere og samarbejdspartnere skal bl.a. bidrage dertil. Trine Segnitz uddyber: “Mange tror, at familien skal være involveret i en stor kommunal sag omfattet af serviceloven, hvis man eksempelvis skal modtage familierådgivning. Men jeg vil gerne være med til at afdramatisere det, sådan at også helt almindelige familier kan gøre brug af min service”.
Name: Trine Segnitz2.PNG. Description: Skærmbillede fra trinesegnitz.dk. Credit: trinesegnitz.dk.
Name: trinesegnitz3.jpg. Description: Trine Segnitz foran sin computer . Credit: trinesegnitz.dk.
Med fleksibel editering er det nemt for Trine Segnitz selv at redigere hjemmesidens design og indhold. Foto: trinesegnitz.dk
Samarbejde om hjemmesiden
Ligesom alle familier er forskellige og har forskellige behov, må en hjemmeside også meget gerne skille sig ud fra mængden med sin helt egen profil. Nedenunder skal den tekniske platform altid være opdateret, sikker og optimeret til at yde maksimalt i den hårde konkurrence om søgemaskinernes opmærksomhed.
“Jeg havde brug for noget mere end bare et online visitkort. Min hjemmeside skal frem for alt formidle mine faglige kompetencer, skabe øget synlighed omkring min forretning og give indblik i nogle muligheder, som mange familier ikke tidligere har været opmærksomme på,” slutter Trine Segnitz af.
Med kyndig assistance fra achtunggrafisk.dk kom hendes hjemmeside til at afspejle lige den professionalisme og kvalitet, som en terapeut med faglig stolthed ønsker at signalere til omverdenen.
Achtung Grafisk er som bureau med fokus på digital kommunikation og visuel identitet en samarbejdspartner til svift.net. Bureauet står til rådighed og hjælper de af vores brugere, der har behov for et erfarent blik på designet.
Fakta om Trine Segnitz
Trine Segnitz er uddannet socialrådgiver og har i godt tyve år arbejdet med børn og unge og deres familier. Hun har bred erfaring med socialrådgivning, koordinering, samarbejde og familiebehandling - herunder forældrerådgivning. Oveni er hun spædbarnsterapeut og har erfaring med at lave spædbarnsterapier til nyfødte, til små og større børn.

Trine Segnitz er certificeret ICI-coach, uddannet ved Jørgen Svendstrup. Hun har tillige i 4 år fungeret som støtteperson (jf.: SEL §54) for mødre, hvis børn er anbragt. Hun har haft opgaver i Syddjurs, Hørsholm, Odense samt Nyborg Kommune.

Trine Segnitz er NADA-behandler, Mindfulness-instruktør og har bred erfaring med at guide børn og voksne gennem diverse øvelser.

Læs mere på hjemmesiden: trinesegnitz.dk

Flere nyheder

Forbind hjemmesiden med en shop
2020 M04 28
Det er nemt at koble en webshop til et site bygget med svift.net. Vi ser på, hvordan du kan komme i gang med at sælge produkter og ydelser via platformen. (...)
Hjemmesiden holder altid åbent
2020 M04 23
Har Corona-krisen lært os noget om digital tilstedeværelse, så er det, at hjemmesiden er den del af forretningen, som aldrig lukker ned. (...)
Fra knoglekølle til hjemmeside: Jagten på det perfekte redskab
2020 M03 26
At udvikle software er at fortsætte en jagt, der har stået på siden tidernes morgen. Vi er på sporet af det perfekte redskab til at bygge en hjemmeside med. (...)