svift.net Blog

Udgiv din egen blog med svift.net -
På den sikre hjemmeside
March 26, 2019
Med livrem og seler: svift.net beskytter din hjemmeside med automatisk kryptering og sikrer alle data i skyen.
Skrevet og udgivet af
svift.net
Name: ssl-security-site-post.jpg. Description: Den grønne hængelås for en krypteret hjemmeside. . Credit: svift.net.

Kryptering, backup og ro i sindet

I sommeren 2018 satte Google gang i en bølge af krypteringer. Det skete, da Chrome-browseren helt åbenlyst begyndte at skelne mellem sikre og ikke-sikre hjemmesider. Symbolet for en krypteret hjemmeside blev hurtigt kendt som den grønne hængelås, mens de ikke-krypterede blev efterladt på perronen med et advarende udråbstegn.
Det var en løftet pegefinger, hvis ikke et brændemærke, i hvert fald må det være ubehageligt at skulle møde verden med sådan et udråbstegn. Alligevel støder vi jævnligt på hjemmesider, som ikke har fået krypteringen på plads.
Heldigvis er det lige ved hånden. Vi udstyrer alle vores brugere med et opdateret SSL-certifikat - det er en naturlig del af svift.nets samlede sikkerhedspakke, som også omfatter en digital infrastruktur baseret på førende udbydere af cloud hosting.
En ny standard
I årtier er vores webtrafik blevet styret af HTTP (Hypertext Transfer Protocol), ja faktisk går systemet så langt tilbage som til introduktionen af World Wide Web, og i en IT-sammenhæng er det som at tale om tidernes morgen - læs Historien om hjemmesider.
For det er i grunden imponerende, at det har fungeret så længe. Men den gamle protokol har den svaghed, at den ikke understøtter kryptering, og derfor presser Google og andre på for at få ejere af websites til at skifte til den mere sikre version, HTTPS.
Det sker som sagt meget målrettet ved at du får den omtalte advarsel. Google vil ikke forholde sig passivt til den sikkerhedsbrist, som kriminelle hackere allerede længe har benyttet sig af, når det gælder om at opsnappe personfølsomme informationer i datastrømmen.
Kryptering skal sikre, at kommunikationen bliver ulæselige for uvedkommende tredjeparter, og derfor vil den i fremtiden følge med hjemmesider lige så selvfølgeligt, som at biler udstyres med sikkerhedsseler.
Name: sikker.PNG. Description: Screenshot fra browseren: "Sikker".. Credit: Chrome.
Name: ikke sikker.PNG. Description: Screenshot fra browseren: "Ikke sikker".. Credit: Chrome.
Sikker eller ikke sikker? Browseren har valgt side.
Andre gode grunde
Der er mindst tre oplagte grunde til at få krypteringen og hængelåsen på plads:
1. Du styrker helt åbenlyst din forretnings troværdighed, når du giver dine kunder ro i sindet ved at signalere alt i orden. Man kan trygt færdes på dit site, dele informationer med dig uden at bekymre sig.
2. En ikke uvæsentlig bonus er, at det har en positiv effekt på hjemmesidens rangering (SEO), da søgemaskinerne jo netop favoriserer hjemmesider med en krypteret forbindelse.
3. Du hjælper i en højere sags tjeneste med at gøre livet svære for IT-kriminelle. Det er som med vaccinationsprogrammer, jo flere der deltager, jo større er chancerne for succes i nedkæmpelsen af sygdommen (diverse hacker- og virusangreb).
Det er selvfølgelig også motivationen bag det pres, søgemaskinerne lægger på ejerne af de utidssvarende sites: Der skal låse på dørene, så der bliver begået færre indbrud. Sikkerhed er godt for business!
Nem hjemmeside
Hvis du bekymrer dig om sikkerheden på din hjemmeside, vil vi med glæde byde dig velkommen om bord på en platform, som også i fremtiden vil være opdateret med de nyeste teknologier.
En hjemmeside via svift.net fungerer som webapplikation og tilbyder en totalløsning, som fritager brugerne for at skulle tage sig af den tekniske vedligeholdelse.
Alle hjemmesider udstyres automatisk med SSL-kryptering. Det følger med den samlede pakke og koster ikke ekstra, fordi det fra starten har været en integreret del af vores sikkerhedspolitik.
Vi glæder os over at kunne give dig rygdækning og ro i sindet. Vi anvender en såkaldt usynlig reCAPTCHA til at beskytte dine kontaktformularer med - så vi sikrer, at robotter ikke kan henvende sig. Det gør vi for at skærme sitet mod spam og anden form for misbrug. Også her bruger vi den nyeste og altid opdaterede teknologi på området.
Vi hjælper dig også med at overholde reglerne: Når du aktiverer en hjemmeside, følger cookie-banneret automatisk med.
Også en holdbar hjemmeside
Gennem vedvarende opdateringer sikrer vi dig et evigt ungt site, som undgår den skæbne, der rammer så mange andre hjemmesider: Med tiden sygner de hen, de bliver langsomme, får flere og flere skavanker - de bliver kort sagt utidssvarende.
Og så skal ejeren igen til at betale for en ny hjemmeside. Sikkerhed i svift.net handler i høj grad også om at fremtidssikre og give brugerne økonomisk tryghed - se vores abonnementsordning.
Prøv svift.net nu, det er gratis at oprette et offline site, og du bestemmer selv om det skal aktiveres.

Flere nyheder

Sådan motionerer du din hjemmeside
December 29, 2019
En aktiv hjemmeside kan skabe bevægelse i forretningen - med nyt og opdateret indhold udvides berøringsfladen med potentielle kunder. (...)
Sæt hjemmesiden i bevægelse
December 18, 2019
Intet kan måle sig med levende billeder, når det gælder om at formidle et budskab hurtigt og effektivt. Her er en guide til brugen af video på nettet. (...)
Farven på succes: Hvad klæder din hjemmeside?
December 12, 2019
Hvordan skal malerpenslen svinges? At vælge de rigtige farver fra paletten handler om at kende drivkraften og motivationen bag hjemmesiden. (...)
Name: editor-hero-emblem.png.

Udgiv din egen blog!

Få en nem hjemmeside med tilhørende blog på svift.net.

Seneste nyt om svift.net

Name: andy-beales-BjcGdM-mjL0-unsplash.jpg. Description: Spejlbillede af løbende mand. . Credit: Andy Beales.
Sådan motionerer du din hjemmeside
December 29, 2019
En aktiv hjemmeside kan skabe bevægelse i forretningen - med nyt og opdateret indhold udvides berøringsfladen med potentielle kunder. (...)
Name: blog-cars-bridge.PNG. Credit: Tom Fisk.
Sæt hjemmesiden i bevægelse
December 18, 2019
Intet kan måle sig med levende billeder, når det gælder om at formidle et budskab hurtigt og effektivt. Her er en guide til brugen af video på nettet. (...)
Name: alessandra-caretto-L_nQUvYI_YU-unsplash.jpg. Description: Farvrigt vægmaleri med døråbning. . Credit: Alessandra Caretto.
Farven på succes: Hvad klæder din hjemmeside?
December 12, 2019
Hvordan skal malerpenslen svinges? At vælge de rigtige farver fra paletten handler om at kende drivkraften og motivationen bag hjemmesiden. (...)

Vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret. Følg udviklingen af svift.net og få nyheder om nye funktioner og muligheder:
Name: sn-logo-circle-symbol-inverted.png. Description: inverted circular purple logo symbol. Credit: svift.net.
Lav din egen hjemmeside
Læs mere på svift.net